Agentie nunti - Symbol Studio.
Fotograf profesionist nunta sibiu, albume fotocarte / Photobook, cameraman, filmare nunta Full HD sau SD, pachete foto video,  evenimente, poze cununie, fotografii botez, sedinta foto in parc sau alte locatii frumoase, Trash the dress, fotografii la alegere in stil fotoreportaj, artistic sau glamour, foto alb-negru sau sepia, galerie foto pe internet la cerere, sonorizare, dj, lumini.

Facem fotografii si filmari de nunta atat in Sibiu cat si in alte orase ale tarii. Fotograful de nunta trebuie sa fie un om cu experienta in fotografie, mai ales in fotografia de nunta, existand momente cand sirul evenimentelor se desfasoara foarte rapid, lipsa de experienta in desfasurarea obiceiurilor de nunta, putand duce la pierderea unor fotografii esentiale ce nu pot fi repetate. Sunt multe lucruri care le dam uitarii odata cu trecerea timpului dar fotografia ramane. Noi va putem oferi, un cameraman de nunta sau doi, unul sau mai multi fotografi de nunta, sprijin si consultatnta in organizarea evenimentului dvs.

Foto nunta, Fotograf botez: fotografie si filmare profesionala, Sedinta foto Trash the dress, cu cei doi miri sau si nasii la alegere, albume digitale cu fotografii prelucrate la nivel profesional.

Va invitam sa descoperiti portofoliul nostru foto: Fotograf nunti sibiu, fotograf de nunta, fotografii de botez, fotografii copii.